ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καλώς Ήλθατε

ΣΤΟ GOSTIJO

Ανακαλύψτε

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Gostijo είναι ένα εστιατόριο με αποκλειστικά Κοσέρ προϊόντα. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην ανερχόμενη γειτονιά του Ψυρρή και προσφέρει παραδοσιακά Σεφαραδίτικα πιάτα της Μεσογείου σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Όλα τα φαγητά παρασκευάζονται προσεκτικά, με διαλεκτά υλικά, ακολουθώντας συνταγές οι οποίες δόθηκαν από γενιά σε γενιά ανά τους αιώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εξερευνήστε

ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της Σεφαραδίτικης Μεσογειακής κουζίνας. Ζήστε μία Κοσέρ εμπειρία, η οποία είναι μέρος της κουλτούρας, της ιστορίας μας, αλλά και τρόπος ζωής. Δείτε τον πλήρη κατάλογο του εστιατορίου και τα εκλεκτά πιάτα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Υπηρεσία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Γιορτάζετε ένα ξεχωριστό γεγονός; Θα θέλατε να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις για την ημέρα του γάμου σας; Ταξιδεύετε με οργανωμένα γκρουπ για δουλειά ή διασκέδαση; Οργανώνουμε και φιλοξενούμε πάσης φύσεως εκδηλώσεις και ιδιωτικά πάρτυ και σας χαρίζουμε αξέχαστες εμπειρίες.

 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Important update
We would like to inform you that the Gostijo Restaurant will remain closed until further notice, following the orders of the Greek Ministry of Health. The Kosher Grocery remains open at www.e-kosher.gr.
We wish you good health and we hope that we will have the pleasure of welcoming you soon to Gostijo after this challenging period.

הודעה חשובה
מסעדת גוסטיו תישאר סגורה עד להודעה החדשה, זאת בהתאם להוראות הממשלה היוונית.
המכולת הכשרה תישאר פתוחה www.e-kosher.gr
מאחלים לכם בריאות טובה, ושנוכל בקרוב לארח אתכם כראוי במסעדה שלנו אחרי שנעבור את התקופה המאתגרת הזו.

Ανακοίνωση
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το εστιατόριο Gostijo θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας. Το Kosher παντοπωλείο θα παραμείνει ανοιχτό www.e-kosher.gr .
Σας ευχόμαστε υγεία για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας υποδεχτούμε στο Gostijo στο μέλλον.